Μεταφορές

Το τουριστικό γραφείο Στάικος είναι πάντα η καλύτερη επιλογή στην ιδιωτική μεταφορά καθώς προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες μετακίνησης για όλες τις μεταφορικές σας ανάγκες στο Ναύπλιο και στην ευρύτερη Αργολίδα.

 

Είτε χρειάζεστε μεταφορά ενός μόνο ατόμου είτε μιας ολόκληρης ομάδας και είτε πρόκειται για ένα σας επαγγελματικό ταξίδι ή απλώς για ένα ταξίδι αναψυχής, ακόμα και αν επισκέπτεστε πρώτη φορά το Ναύπλιο ή είστε τακτικός ταξιδιώτης, να είστε σίγουροι πως μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες που θα ταιριάξουν σε όλες τις μεταφορικές σας ανάγκες.

 

Είμαστε σίγουροι πως θα σας προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία ιδιωτικού σωφέρ για να είστε πάντα βέβαιοι για την μεταφορά σας από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ή Καλαμάτας στο Ναύπλιο (και στην ευρύτερη Αργολίδα) και αντιστρόφως, καθώς και για όλες μεταφορές σας γύρω από την περιοχή που θα διαμένετε στο Ναύπλιο.

 

Προσφέρουμε άψογες υπηρεσίες σε θέματα ιδιωτικής μεταφορές οπότε εσείς να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

 

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε ένα εκτιμώμενο κόστος για την μεταφορά σας καθώς και να επικυρώσετε την κράτηση σας.

Προσωπικά στοιχεία

 

Πληροφοριές

 

Επιβεβαίωση

Είδη αυτοκινήτων:

transfers