Ποιοι Είμαστε

Το τουριστικό γραφείο Στάικος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1977 και έκτοτε έχει επικεντρώσει τις δραστηριότητες της στην παροχή υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων, τις ιδιωτικές μεταφορές και την οργάνωση ταξιδιωτικών διακοπών τόσο σε δημοφιλείς όσο και απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου.

 

Από την ίδρυση της επιχείρηση μας, συνδυάζουμε τον ενθουσιασμό για την δουλειά μας με την αποκτηθείσα εμπειρία μας έχοντας σαν στόχο να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Προσπαθούμε να κρατάμε τις τιμές χαμηλά στις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων και ταυτόχρονα την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας υψηλά. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επαγγελματική μας εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει τα τελευταία 40 χρόνια λειτουργίας μας, είναι οι καλύτεροι τρόποι για να σας εξασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα είναι αυτό που ελπίζατε, αυτό που περιμένατε. Επιπλέον, είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας κρατήσουμε ήρεμους και ασφαλείς σε όλη τη διάρκεια παραμονής σας προσφέροντάς σας ένα ταξίδι χωρίς προβλήματα και γεμάτα αναμνήσεις.

 

Συνεχώς βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και τις παροχές μας ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε άψογη εξυπηρέτηση και εξαίρετη ποιότητα. Επενδύουμε συνεχώς στην τεχνολογία και την εκπαίδευση του προσωπικού μας, μιας και είμαστε ταγμένοι να σας οργανώσουμε ένα αξέχαστο ταξίδι χωρίς άγχος και χωρίς προβλήματα.

 

Μπορείτε να κάνετε κράτηση on line οποιαδήποτε ώρα. Δείτε την μεγάλη μας γκάμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών και επιλέξτε από υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων και ιδιωτικών μεταφορών μέχρι ηλιόλουστα πακέτα διακοπών στα Ελληνικά νησιά, μονοήμερες διακοπές στην Αθήνα ή στην Αργολίδα, περιηγήσεις σε αξιοθέατα των Μυκήνών, της Κορίνθου, της Επιδαύρου και του Ναυπλίου, κάντε κρουαζιέρα σε Ελληνικά νησιά, στην Κύπρο αλλά και στα Τουρκικά παράλια ή ακόμα κλείστε αξέχαστες διακοπές σε όλη την Ευρώπη.

 

Επιπλέον αν θέλετε μπορούμε να οργανώσουμε ένα ξεχωριστό ταξίδι μόνο για εσάς μιας και γνωρίζουμε πως δεν είναι οι ανάγκες όλων ίδιες!

Όπως και να έχετε ονειρευτεί πως θα εξερευνήσετε τον κόσμο, είμαστε εδώ για να το πραγματοποιήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το τουριστικό γραφείο Στάικος είναι δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσει σε όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και κλείστε το
ταξίδι της ζωής σας!